

OPTICLEANTM 39UV
Studiile indică faptul că ne petrecem aproximativ 90% din timp în interior. Pe lângă condițiile actuale, acest lucru a evidențiat importanța asigurării unei calități optime a aerului pentru a îmbunătăți sănătatea ocupanților. O calitate îmbunătățită a aerului are, de asemenea, un impact pozitiv asupra performanței și productivității oamenilor, precum și asupra dezvoltării fizice și mentale a acestora.
Sănătatea și siguranța mediilor interioare pot fi îmbunătățite în mod semnificativ prin desfășurarea activităților de service și întreținere în mod consecvent nu numai pentru clădiri efectiv ci și, cel mai important, pentru sistemele HVAC, care reduc în mod fiabil concentrația de agenți contaminanți din interior, introducând aer exterior filtrat în clădire, precum și pentru alte elemente, cum ar fi unitățile de epurare a aerului. în sprijinul angajamentului său permanent de dezvoltare și îmbunătățire continuă în beneficiul industriei de echipamente de aer condiționat, ventilație și de optimizare a calității aerului, Carrier lansează seria de dispozitive de epurare a aerului OptiClean™ 39UV. Dispozitivul de epurare a aerului OptiClean™ 39UV permite companiei Carrier să dezvolte soluțiile pentru a îndeplini nevoile oricărui tip de clădiri.
Calitatea aerului este esențială pentru birouri, nu numai pentru sănătate, ci și pentru performanță și conduită.
Recepție
Cantine
Săli de conferință
Zone cu rată de ocupare ridicată
Asigurarea unui mediu curat, sănătos și fără mirosuri este cheia succesului în industria ospitalității.
Recepția și holul hotelurilor
Cantine
Săli de festivități
Baruri și cluburi de noapte
Tehnologia IAQ trebuie gestionată în conformitate cu reglementările esențiale din domeniul sănătății și nu are efect doar asupra pacienților, ci și asupra personalului medical și vizitatorilor
Cabinete de consultații în regim ambulatoriu
Săli de așteptare
Zone care necesită presiune negativă
Spitale de campanie în aer liber
Aerul contaminat din zonele de producție necesită o atenție sporită pentru a asigura protecția sănătății angajaților și protecția echipamentelor.
Săli de producție
Săli de așteptare
Birourile din cadrul depozitelor
Componentele dispozitivelor de epurare a aerului OptiClean™ 39UV sunt selectate în conformitate cu următoarea codificare:
Proiectat pentru a fi utilizat direct în încăperea care urmează să fie tratată, există, de asemenea, o opțiune de adăugare a unor roți, astfel încât unitatea să poată fi mutată cât mai rapid și ușor acolo unde este necesar.
Filtre care au o eficiență de filtrare ridicată și sunt testate în conformitate cu standardul EN-1822 cu MPPS (dimensiunea particulelor mai greu de filtrat sau dimensiunea particulelor cu cea mai mică eficiență totală de filtrare, luând în considerare fenomenele de impact inerțial, interceptare și difuzie) de 0,15 - 0,25 microni. Virușii sunt clasificați ca particule PM1 (dimensiune mai mica de 1 micron, de obicei între 0,07 microni și 0,15 microni). În mod normal, acestea se transmit prin integrarea în două tipuri de picături sau bioaerosoli de origine umană (strănut, tuse, vorbit, respirație etc.): „picături” (picături>5microni) și „nuclee de picături”(mai mici de 5 microni). Cu cât acestea sunt mai mici, cu atât rămân mai mult timp în atmosferă. Filtrele HEPA contribuie în mod activ la acțiunea de retenție a bioaerosolilor, atenuând mecanismul de dispersare a picăturilor. Filtrele cu celule cu suprafață de filtrare mare (adâncime de 296 mm) au o capacitate de retenție a particulelor mult mai mare decât filtrele cu adâncime mică, reducând semnificativ frecvența operațiunilor de întreținere necesare și îmbunătățind amortizarea acestora. Eficiența filtrelor Hepa H13: 99,95%. Eficiența filtrelor Hepa H14: 99,995%.
Pentru completarea acțiunii de purificare a aerului, filtrele de gaze cu absorbție chimică pot să elimine mirosurile prin absorbția unor gaze cum ar fi hidrogenul sulfurat, sulfura de dimetil, mercaptanii, oxizii de azot, formaldehidele, COV (componente organice volatile), formolul, etilena, clorul, amoniacul, mercurul etc.
Lămpile UV-C ajută la curățarea aerului, reducând concentrația de agenți poluanți patogeni. Lumina UV-C inactivează și inhibă reproducerea acizilor nucleici (ADN și ARN) în microorganisme (virusuri, bacterii etc.). Absorbția de energie foarte mare la o lungime de undă de 253 nm duce la distrugerea definitivă a structurii acizilor nucleici și a proteinelor la nivel molecular (Manualul Ashrae, Cap. 62, „Ultraviolete și tratamentele de suprafață”).
- Filtru absolut H14
- Racord circular pentru conducta de aer (dimensiuni în funcție de mărime)
- Plenum de distribuire a aerului, cu grilaj de dispersie orizontal
- Opțiunea 1: Dispozitiv cu
- Opțiunea 2: Filtru cu carbon suplimentar