Aparat de aer condiționat multisplit Daikin Bluevolution cu două unități interne Stylish 7000 și una de 12000 BTU Blackwood
  • Aparat de aer condiționat multisplit Daikin Bluevolution cu două unități interne Stylish 7000 și una de 12000 BTU Blackwood

Aparat de aer condiționat multisplit Daikin Bluevolution cu două unități interne Stylish 7000 și una de 12000 BTU Blackwood

18.190,00 lei
Nicio taxa
Cantitate

Aparat de aer conditionat multisplit
Daikin Bluevolution cu doua unitati interne Stylish 7000 si una de 12000 BTU Blackwood

Daikin Bluevolution

 

DE CE SA ALEGI 2xFTXA20BT + FTXA35BT + 3MXM52N?Sistem aer conditionat multisplit Daikin Bluevolution cu trei unitati interne Stylish FTXA Blackwood 

Proiectat pentru confort
Unitatile interne din gama Stylish sunt dotate cu cele mai avansate solutii tehnologice pentru a crea climatul optim pentru tine, fiind in acelasi timp conectabile in sistem multisplit la o singura unitate externa.

Solutie de climatizare premium
Stylish asigura climatizarea spatiilor interioare printr-o serie de functii complexe si inovatoare, cum ar fi senzorul Grid Eye, Efectul Coanda si filtrul Flash Streamer.

Control inteligent al climatului
Telecomanda cu infrarosu este solutia standard pentru controlul la distanta al unitatii, iar cand pleci de acasa te poti baza pe functia Daikin Residential Controller, pe care o poti instala pe smartphone sau tableta, gestionand confortabil climatul interior de oriunde te-ai afla.

 

AVANTAJELE MONTARII UNUI SISTEM MULTISPLIT

SPATIU REDUS - montarea unui sistem multisplit presupune conectarea a trei unitati interne la o singura unitate externa, o excelenta solutie pentru a economisi spatiu fata de situatia montarii mai multor unitati externe

ECONOMIE - in sistemul multisplit, capacitatea unitatii externe poate fi mai mica decat suma capacitatilor interne, obtinandu-se un efect de climatizare similar sistemelor monosplit cu un consum de energie redus si pret de achizitie mai mic

DIVERSITATE - pot fi utilizate tipuri diferite de unitati interne - unitati de perete, casete de colt montate in plafon sau unitati necarcasate de plafon fals

 

TEHNOLOGIE DE TOP PENTRU CONFORTUL TAU

Aparat aer conditionat multisplit Daikin Bluevolution FTXA Blackwood - ambient interior

 

Ochiul inteligent pe 2 zone (Grid Eye) - Cand te vei afla in camera, vei fi protejat de rafalele de aer, deoarece aparatul este setat sa nu trimita fluxurile direct spre persoanele detectate. In momentul in care vei pleca din camera, unitatea va trece automat pe setarea de economisire a energiei.

Silentiozitate - Unitatea Daikin Stylish este dotata cu un ventilator care optimizeaza jetul de aer astfel incat zgomotul este micsorat pana la 19 dBA, situatie in care aparatul va genera un consum redus de energie electrica. 
 
Fluxul de aer 3D - aceasta functie asigura distribuirea uniforma a aerului in intreaga incapere, prin directionarea acestuia atat pe verticala, cat si pe orizontala 

 

 4 VERSIUNI DE CULOARE - WHITE, SILVER, BLACKWOOD SI BLACK

Gama Stylish este disponibila in variantele alb, argintiu, negru lemnos si negru mat. Un design simplu si functional, adaptat nevoilor tale.

 Daikin Stylish - 4 versiuni cromatice


DESIGN PREMIAT
Good Award Design 2017 If Design Award 2018

Designul modern al unitatii interne este caracterizat de variatii de textura si nuante care o fac usor de integrat cromatic in orice spatiu interior. Dimensiunile sale reduse si curburile discrete o recomanda drept una dintre cele mai compacte unitati de pe piata. 

Pentru calitatile sale estetice si ergonomice, Stylish a fost premiata la concursuri internationale de design.

Daikin Stylish FTXA Blackwood - detalii unitate interioara

   

EFICIENTA ENERGETICA RIDICATA SI IMPACT REDUS ASUPRA MEDIULUI
Clasa A++ - eficienta energeticaUnitate externa Daikin MXM-N - ambient exterior 


Consumul tau de energie electrica va fi substantial diminuat datorita tehnologiei Inverter, materializata intr-un compresor complex care isi ajusteaza viteza de lucru in functie de temperatura camerei, evitandu-se astfel opririle si pornirile consumatoare de curent in exces.

Acest sistem face parte din gama Bluevolution, caracterizata de folosirea agentului frigorific R-32, care reduce cu 68% impactul asupra incalzirii globale (GWP) si imbunatateste performanta energetica a aparatului.

Schimbatorul de caldura, componenta esentiala a unitatii externe, a fost tratat anti-coroziv, conferindu-i-se astfel un plus de rezistenta la conditii meteo nefavorabile.

 

AER INTELIGENT PENTRU TINE 

 1. Senzorul Grid Eye pentru o temperatura uniforma

Daikin Stylish - Senzorul Grid Eye

 

Temperaturi constante ale camerei

Stylish este dotat cu senzorul Grid Eye care masoara temperatura suprafetei intregii camere, impartind-o intr-o grila cu 64 de patrate. Dupa ce detecteaza perimetrele prea reci sau prea calde, aparatul directioneaza jeturi de aer acolo unde este necesar, pentru uniformizarea temperaturii in intregul spatiu interior. 

Umiditate controlata

Pentru a crea un echilibru temperatura-umiditate in intregul spatiu interior, Stylish utilizeaza cateva setari speciale prin reglarea automata a ventilatorului si a compresorului. 


2. Efectul Coanda pentru un climat confortabil

Bazata pe teoria savantului roman Henri Coanda, aceasta functie optimizeaza jetul de aer prin utilizarea unor fante special create in partea inferioara a unitatii. Astfel, aerul va fi mai bine directionat, asigurand o distributie mai buna a temperaturii in intreaga camera. 

Daikin Stylish - Efectul Coanda in modul racire
Efectul Coanda in modul racire (jetul de aer urca spre tavan)

Daikin Stylish - Efectul Coanda in modul incalzire
Efectul Coanda in modul incalzire (jetul de aer coboara spre podea)

 

3Aer purificat pentru sanatatea ta

Daikin - Filtru de argint pentru indepartarea alergenilor si purificarea aerului

Filtru de argint pentru indepartarea alergenilor si purificarea aerului
Acest filtru capteaza si elimina particule nedorite precum polenul si acarienii in proportie de minim 99%.

Daikin - Tehnologia "Flash Streamer"

Tehnologia "Flash Streamer"
Aceasta tehnologie se bazeaza pe emisia de electroni de mare viteza care declanseaza reactii chimice cu particulele din aer, indepartand mirosurile neplacute si anihiland virusurile, mucegaiul, praful, bacteriile, polenul si alti alergeni.

Daikin - Filtru fotocatalitic din apatit de titan pentru dezodorizare

Filtru fotocatalitic din apatit de titan pentru dezodorizare
Acest filtru este un excelent aparator impotriva substantelor chimice daunatoare, particulelor de praf, bacteriilor, virusurilor si alergenilor, eliminand in acelasi timp mirosurile neplacute provocate de tutun, animalele de companie etc.
    
PRINCIPIU DE FUNCTIONARE:
    1.  Prin expunerea la lumina ultravioleta, dioxidul de titan elibereaza electroni liberi;
    2.  Electronii interactioneaza cu moleculele de apa din aer, descompunandu-i in radicali (ioni) de hidroxil ce au o actiune intensa si de scurta durata;
    3.  Radicalii de hidroxil ataca moleculele poluantilor majori prin separarea legaturilor chimice ale acestora, transformandu-i in substante inofensive precum dioxidul de carbon si apa. 

Daikin - filtru fotocatalitic din apatit de titan pentru dezodorizare

    

CONTROL INTELIGENT DE ORIUNDE TE AFLI

Control online inteligent de oriunde te afli, de pe telefon, tableta sau smartphone


Daikin Residential ControllerUnitatea FTXA poate fi controlata cu ajutorul aplicatiei Daikin Residential Controller, disponibila pentru produsele nou instalate din generatia a treia.
Aceasta iti va da posibilitatea sa monitorizezi permanent, de pe tableta sau smartphone, din orice locatie, parametrii de climatizare prin intermediul internetului (WiFi) sau al unei retele locale (WLAN):
  -  vei putea programa temperatura pe intervale orare
  -  vei putea revizui oricand consumul de energie

Descarca gratuit aplicatia Daikin Residential Controller direct pe telefonul tau.

Poti controla echipamentul prin comanda vocala cu ajutorul aplicatiilor inteligente.

 

Daikin - Modul Economic

Modul "Economic"
Reduce consumul de energie electrica, astfel incat sa poata fi utilizate eficient alte aparate mari consumatoare de energie.

Daikin - Economie de energie in modul standby

Economie de energie in modul standby
Consumul de curent este redus cu aproximativ 80% in modul standby.

Daikin - Modul 'Noapte'

Modul "Noapte"
Economiseste energie prin prevenirea supraracirii sau supraincalzirii in timpul noptii.

Daikin - Numai ventilatorul

Modul "Numai ventilatorul"
Unitatea poate fi setata sa functioneze ca un ventilator care emite curenti de aer fara efect de incalzire sau de racire.

Daikin - Modul confort

Modul "Confort"
Asigura functionarea fara curenti de aer, evitandu-se astfel directionarea aerului cald sau rece direct spre persoanele din incapere.

Daikin - Modul Powerful

Modul "Powerful"
Aparatul poate fi setat sa functioneze la capacitate maxima, iar in cazul in care utilizatorul uita sa decupleze aceasta functie, unitatea va reveni automat la regimul de functionare normala, prevenind consumul excesiv de energie.

Daikin - Comutarea automata racire-incalzire

Comutarea automata racire-incalzire
Unitatea intra automat in modul racire sau incalzire pentru a ajunge la temperatura setata de utilizator.

2xFTXA20BT + FTXA35BT + 3MXM52N
10 Produse

Fiță tehnică

Capacitate încălzire
27978 BTU
Capacitate generală
7000 BTU
12000 BTU
12000 BTU
Producător
Daikin
Tip produs
SIstem MULTI SPLIT
SCOP
4.66
Capacitate răcire
24907 BTU
SEER
8.50
Clasă energetică răcire
A+++
Clasă energetică încălzire
A++
Consum anual energie electrică răcire
214 kWh/an
Consum anual energie electrică încălzire
1501 kWh/an
Alimentare
Monofazat
Tensiune alimentare
230 V AC
Funcții
Autodiagnoza, Detectarea prezentei, Dezumidificare, Incalzire, Ionizare, Purificare, Racire, Ventilatie
Autodiagnoza, Detectarea prezentei, Dezumidificare, Incalzire, Ionizare, Purificare, Racire, Ventilatie
Autodiagnoza, Detectarea prezentei, Dezumidificare, Incalzire, Ionizare, Purificare, Racire, Ventilatie
Filtru
Anti-alergeni, Anti-bacterian, Anti-praf, Deodorizant
Anti-alergeni, Anti-bacterian, Anti-praf, Deodorizant

Anti-alergeni, Anti-bacterian, Anti-praf, Deodorizant
Cod unitate externă
3MXM52N
Tip compresor
Inverter
Tehnologie compresor
Swing
Agent frigorific
R-32
Lungime maximă țevi
50 m
Diferența de nivel maximă
15 m
Nivel de zgomot
46 dB
Putere sonoră
59 dB
Lățime unitate externă
340 mm
Înălțime unitate externă
734 mm
Greutate
11.5 kg
11.5 kg
57 Kg
Control Wi-Fi
Da
Da
Da
Da
Temperatura exterioară minimă funcționare pe răcire
-10°C
Temperatura exterioară maximă funcționare pe răcire
+46°C
Temperatura exterioară minimă funcționare pe încălzire
-15°C
Temperatura exterioară maximă funcționare pe încălzire
+18°C
Garanție
36 luni
Garanție compresor
36 luni
Culoare
Negru Lemnos
Cod unitate internă
FTXA20BT
FTXA20BT
FTXA35BT
Culoare UI Camera 1
Negru Lemnos
Negru Lemnos
Debit de aer răcire
4.6 / 6.1 / 8.2 / 11.0 m³/min
4.6 / 6.1 / 8.2 / 11.0 m³/min
4.6 / 6.1 / 8.6 / 11.9 m³/min
Debit de aer încălzire
4.5 / 6.4 / 8.7 / 10.9 m³/min
4.5 / 6.4 / 8.7 / 10.9 m³/min
4.5 / 6.4 / 9.0 / 11.5 m³/min
Nivel de zgomot răcire
19 / 25 / 32 / 39 dB
19 / 25 / 33 / 41 dB
Nivel de zgomot încălzire
19 / 25 / 32 / 39 dB
19 / 25 / 32 / 39 dB
19 / 25 / 33 / 41 dB
Dimensiune carcasă
295 x 798 x 189 mm
295 x 798 x 189 mm
295 x 798 x 189 mm
Suprafata acoperita
15-20 m²
25-35 m²
Putere sonoră răcire
57 dB

16 alte produse în aceeași categorie

COLOR SCHEME